NOVA CUINA D'ALT RENDIMENT (CAR)

LA CAR: UNA CUINA D'ALT RENDIMENT EQUIPADA AMB L'ÚLTIMA TECNOLOGIA

La CAR és la nova planta de producció àgil i flexible, amb una extensió de 2.500m2, adaptada per produir més de 400 referències de producte.

La cuina industrial, que està equipada amb maquinària d’última generació i amb l’última tecnologia de la indústria alimentaria, respon als estàndards més alts en seguretat alimentària. Està preparada per a una gran versatilitat i flexibilitat que li permet cuinar tot tipus de receptes i formats de presentació i conservació tals com envasat al buit, en ATM, pasteuritzat i ultracongelat.

Així mateix, la planta disposa d’àmplies dependències en què treballar amb total comoditat i flexibilitat tals com zones de recepció i expedició de mercaderies, emmagatzematge, sales tècniques, taller, laboratori, cuina I+D, zones de preparació, zones de cuinat i envasat així com la de pasteurització, encaixat i estocatge.AGILITAT, VERSATILITAT, FLEXIBILITAT

Oferim solucions innovadores i eficients com a suport integral per a la gestió de la restauració professional

CAR EN XIFRES

La planta, pensada en clau de futur i ara capaç de produir 8.000 kg/dia, està dimensionada per augmentar els seus volums de producció de forma progressiva en funció de les quantitats demandades pel mercat.


MODEL DE GESTIÓ

La CAR és un dels tres pilars del nostre model de gestió integral per a la restauració, únic al mercat, el SINC (Security Innovation & Nutrition for Catering by Serhs)http://www.sincfood.com/
ZONA ESPECIAL CUINA D'AL·LÈRGENS

A banda d’aquesta zona de producció, i en resposta a les necessitats del mercat, la Cuina d’Alt Rendiment de SERHS Food a Mataró disposa d’una línia independent per a l’elaboració de productes lliures d’al·lèrgens.

El Projecte de la nova línia de producció lliure d'al·lèrgens, a la Cuina d'Alt Rendiment de Mataró es contempla com una unitat independent o autònoma de la resta de la planta; donat que només es comparteixen les zones de descartronatge i debotat. Es defineix per tant com una línia de producció completa, que comptarà amb les seves pròpies zones de cuina, preparació i envasat, evitant al 100% la contaminació d'al·lèrgens. El projecte es va iniciar amb l'activació de la producció considerant els dos al·lèrgens més generalitzats, com són el gluten i la lactosa, i obtenir així la certificació reglamentària, i progressivament s´estant considerant o incorporant la resta dels 14 al·lèrgens més comuns. Potenciar aquesta línia específica de producció lliure d'al·lèrgens ens permet treballar de forma molt més eficient i assolir el més alt nivell de seguretat alimentària.

ENVIRONTMENT FRIENDLY

Tota la instal·lació ha estat pensada i equipada seguint criteris de minimització de l’impacte mediambiental i dels consums energètics:

  • Depuradora pròpia físico química amb decantador de fangs
  • Caldera de vapor amb dipòsit recuperador de condensats
  • Llum leds
  • Autoclau amb torre de refrigeració
  • Instal·lació frigorífica amb aigua glicolada
  • Compactació del cartró
  • Neteja amb centrals de neteja a baixa pressió
  • Equipaments de fred altament eficients
  • Màxim aprofitament del menjar (no foodwaste)
  • Projecte d´Ecodisseny d´envasos per menjar ràpid

PACK ECOLÒGIC

Amb els objectius principals de prevenir el consum i residus associats als envasos de menjar ràpid, assolir envasos factibles, viables i sostenibles, i introduir un mètode tècnic i creatiu per desenvolupar nous envasos, l'agència de residus de Catalunya (Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat) amb la col.laboració d'Ecoembes i el Cluster Food Service ha promogut el Projecte d'Ecodisseny d'envasos per menjar ràpid, i SERHS Food ha participat desenvolupant la nova caixa contenidora de les barquetes de menjar Eudec.

Promotor

Desenvolupament tècnic

Suport

VISITES PERSONALITZADES A LA CAR

Com a instal·lació model en el sector, la nau ha estat pensada per a la visita de tot tipus de clients, com escoles, hospitals, empreses o restauradors, grups hotelers, etc.

Durant el circuit, especialment dissenyat per a grups, es veuen tots els processos que conformen el procés de producció del menjar, des que es recepciona la matèria primera fins a l’envasat de producte acabat.

Així mateix, s’ha habilitat el vestíbul de la nau amb grades i zona de showcooking per tal de realitzar tallers, demostracions i conferències, complementant d’aquesta manera les visites a les instal·lacions.

LES OFICINES CENTRALS DE LA DIVISIÓ: UNA NOVA MANERA DE TREBALLAR

Si bé la zona de producció destaca per estar a l’avantguarda tecnològica, la zona d’oficines i atenció al client amb gairebé 1.000m2 distribuïts entre planta baixa (acolliment i formació) i la planta superior per a les oficines destaca per la seva lluminositat, modernitat, concepte i distribució.

Per la seva distribució identifiquem dues grans zones: la de serveis corporatius i activitats de negoci; les oficines s’han dissenyat amb l’objectiu de fomentar el treball i la col·laboració entre l’equip. Prova d’això és la seva estructura totalment diàfana, on l’absència de despatxos fa que treballadors/es i directius/ves convisquin de forma integrada.

Les diferents sales de reunió, multifuncionals i equipades amb l’última tecnologia, conviuen amb diferents espais i punts de trobada per treballar de forma molt agradable, més fluida i eficient.

Projecte finançat pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, dins del Programa de Reindustrialització i Foment de la Competitivitat Industrial


Contacte

SERHS FOOD

C/ Foneria, 22
08304 - Mataró (BARCELONA)
Tel. 93.703.28.28
serhsfood@serhs.com

TOP