QUI SOM

SERHS Food ofereix un servei integral en l’àmbit de l’alimentació basat en l’activitat de producció i venda de productes alimentaris de cinquena gamma, així com de l’activitat de gestió de restauració per a tercers, tant per a col·lectivitats i institucions com serveis de càtering per a esdeveniments i macro events. La nostra estructura es basa en un conjunt d´empreses de diverses activitats de gestió i de producció alimentària, que ens converteix en experts en restauració integral, adreçant-nos a sectors com: sanitat, empreses, centres penitenciaris, escoles, universitats, hotels, restaurants, centres esportius, parcs temàtics, entre d’altres, podent gestionar les necessitats dels sectors de l´hosteleria, la restauració i les col.lectivitats.

Serhs Food destaca per disposar d’uns alts estàndards de qualitat i per la seva flexibilitat i capacitat innovadora, tant pel que fa als processos productius com per la infraestructura i capacitat de gestió amb que compta.

SERHS, una gran corporació

SERHS és avui dia una gran corporació, líder del seu sector a Catalunya, i es posiciona entre els líders també a nivell de l'Estat Espanyol, especialitza en productes i serveis per el sector de l’hostaleria, la restauració i les col·lectivitats.

Estructurada en diferents divisions de negoci (SERHS Distribució, SERHS Hotels, SERHS Food i SERHS Serveis) compta amb una forta presència a Catalunya, a tot l’Arc Mediterrani peninsular, Espanya i Brasil.

Les empreses que formen part de les divisions de SERHS actúen en dues visions: com a especialistes en el seu àmbit d'activitat i, alhora, com part integrant d'un grup, que juntament amb les altres empreses de SERHS es complementen entre sí i conformen una veritable gestió integral de serveis.

Amb més de 1.400 accionistes i una plantilla mitjana de 2.500 treballadors, el Grup dóna servei a més de 40.000 clients.

UNA GRAN CORPORACIÓ QUE DES DE BARCELONA ABARCA EL MERCAT MEDITERRANI I LA SEVA ÀREA D'INFLUÈNCIA

  • Més de 40 anys d'experiència i més de 30 anys amb planta de producció pròpia.
  • Elaboració pròpia de més de 500 referències.
  • 30.000 àpats servits diàriament.
  • Equip humà de +2.000 treballadors/es, i 1.400 accionistes.
PUJAR