Serveis a empreses, amb tota la qualitat, agilitat, eficiència i sobretot proximitat, fent-nos capaços d'adaptar-nos a les necessitats dels serveis i de la tipologia d'espais, aprofitant l'experiència en la gestió en tots els àmbits.

El nostre servei de consultoria de restauració per a empreses inclou el recolzament en organització del serveis, l'assessorament en gestions de compra de matèria primera, l'assessorament tècnic de projectes i equipaments, el suport i aportació del coneixement de l'equip Serhs Food Departament de Dietètica, Nutrició i Qualitat alimentària, i el suport a la formació inicial del personal.

  • Consultoria en serveis de restauració i cuina
  • Menjadors d'empresa. Restauració especialitzada en personal i col·lectivitats
  • Serveis de vending
  • Gestió d'esdeveniments
  • Servei de càtering


Salut i treball van units i s'influeixen mútuament. Atès que l'alimentació és un dels factors que afecten la nostra salut, és molt important adaptar-la a l'activitat laboral, per millorar el rendiment i reduir la fatiga, contribuint a mantenir un cos més sa i més benestar.

El treballador ha d'harmonitzar la seva alimentació amb la seva vida professional, ja que l'activitat física o intel·lectual repercuteix en els seus requeriments energètics i nutritius.

PUJAR