Serveis a empreses, amb tota la qualitat, agilitat, eficiència i sobretot proximitat, fent-nos capaços d'adaptar-nos a les necessitats dels serveis i de la tipologia d'espais, aprofitant l'experiència en la gestió en tots els àmbits.

El nostre servei de consultoria de restauració per a empreses inclou el recolzament en organització del serveis, l'assessorament en gestions de compra de matèria primera, l'assessorament tècnic de projectes i equipaments, el suport i aportació del coneixement de l'equip Serhs Food Departament de Dietètica, Nutrició i Qualitat alimentària, i el suport a la formació inicial del personal.

  • Menjadors d'empresa. Restauració especialitzada en personal i col·lectivitats
  • Serveis de vending
  • Gestió d'esdeveniments
  • Servei de càtering


Salut i treball van units i s'influeixen mútuament. Atès que l'alimentació és un dels factors que afecten la nostra salut, és molt important adaptar-la a l'activitat laboral, per millorar el rendiment i reduir la fatiga, contribuint a mantenir un cos més sa i més benestar.

El treballador ha d'harmonitzar la seva alimentació amb la seva vida professional, ja que l'activitat física o intel·lectual repercuteix en els seus requeriments energètics i nutritius.

Take eat easy és una marca de Serhs Food que actua com a línia especialitzada en la restauració corporativa. Presenta una nova solució de restauració per als nous temps. Es tracta d’un nou concepte d’espai de restauració, bo-proper-sostenible, per al dia a dia de les empreses o altres centres. Flexible i adaptable a cada necessitat, obert 24 hores els 7 dies de la setmana, en el que s’ofereixen més de 30 plats de 5ena gamma cuinats, especialment pensats per a l’àmbit laboral, així com altres productes saludables.

Mitjançant una màquina dispensadora amb productes refrigerats es disposa d’una àmplia gamma de plats cuinats, estructurats en diferents nivells de preus molt competitius, i en racions individuals molt completes, de qualitat, llestes per a menjar.

PUJAR